Tietoa Chiquellestä - Chiquelle.fi

Tietoa Chiquellestä

aboutchiquelle-en-24nov2015

Chiquelle.com (Chiquelle AB - Org. 556889-8992) on ruotsalainen online-kauppa, joka myy vaatteita, laukkuja ja asusteita nuorille ja muotitietoisille naisille. Chiquelle aloitti toimintansa Ruotsissa (Tukholmassa) ja Euroopassa 2012. Toiminta laajentui välittömästi Yhdysvaltoihin ja maailmanlaajuisesti. Tänään voimme ylpeänä ilmoittaa olevamme yksi nopeimmin kasvavista online-kaupoista Ruotsissa ja pohjoismaissa, ja toimitamme yli 70 eri maahan maailmanlaajuisesti.

Tavoitteemme on inspiroida naisia ja tyttöja tarjoamalla viimeisimpiä trendejä ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka joko ovat sisäänostajiemme huolellisesti valitsemia tai Chiquelle.com:n valmistuttamia. Sisäänostajamme etsivät maailmanlaajuisesti tuotteita, joita et löydä mistään muualta kuin www.chiquelle.com:sta.

Päivitämme Instagram-tiliämme jatkuvasti, ja näin ollen inspiroimme asiakkaitamme, jotka alkavat seurata meitä Instagramissa. Jatkuvasti kasvava seuraajien määrämme johtuu panostuksestamme asiakaspalveluun. Tavoitteemme on että jokaisella asiakkaalla on hymy huulillaan asioituaan kanssamme, joka tilanteessa ja joka päivä. Työskentelemme jatkuvasti pystyäksemme tarjoamaan ainutlaatuista asiakaspalvelua sähköpostitse, chatissa ja sosiaalisissa medioissa.

Viime vuosien aikana olemme voittaneet useita palkintoja, joista olemme tietenkin erittäin ylpeitä. Voitimme tittelit "Vuoden tulokas” ja ”Vuoden mobiilikokemus” Jetshop Awards:ssa 2015 sekä tittelin ”Nouseva tähti” kansainvälisessä digitaalisen liikekaupan tapahtumassa Nordic Commerce Summit 2015.

Mistä nimi Chiquelle on peräisin?

Nimemme on yhdistelmä kahdesta ranskan kielen sanasta: Chique / Chic, joka tarkoittaa "hienostunut", "tyylikäs" ja "muodikas" sekä Elle, joka tarkoittaa "hän", "tyttö" ja "nainen". Chiquelle on näin ollen se huoneen muodikkain ja tyylikkäin tyttö, jolla on päälleen muodinmukaiset ja yksilölliset vaatteet.

Jos et oikein tiedä mistä aloittaa meihin tutustumisen, voit käydä katsomassa uutuksiamme tai vierailla Instagram- , Snapchat- ja Facebook-tilillämme. Jos sinulla on kysyttävää, ota ihmeessa yhteyttä asiakaspalveluumme meilitse täällä!

“Chiqulle.com on online- kauppa, joka sinun on ehdottomasti lisättävä suosikkeihisi, ja jossa sinun kannattaa käydä kerta toisensa jälkeen.”