Chiquelle.fi - Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

kopvillkor-sv

Chiquelle AB / Chiquelle.com (”Chiquelle”) toimittaa maailmanlaajuisesti. Chiquelle järjestää toimitukset yhteistyössä postin palveluiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri maailmaa. Toimituskustannukset Suomeen ovat 5.95 EUR. Chiquelle on vastuussa, jos tuotteet vahingoittuvat tai katoavat toimituksen yhteydessä. Näissä tapauksissa sinun tulee ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä 14 päivän sisällä. Jos tuotteet vahingoittuvat tai katoavat palauttaessasi tuotteen, vastuu on sinun. Jos asiakkaan mielestä toimitus viivästyy niin, että et halua enää täyttää tilausta, sinun on peruutettava tilaus myyntiehtojen mukaisesti. Tilauksen peruminen toimituksen jälkeen ei ole mahdollista. Kun tilaus on lähtenyt varastoltamme, on asiakkaalla velvollisuus vastaanottaa tilaus.

Vahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen automaattisesti sähköpostiosoitteeseesi. Siksi on tärkeää, että rekisteröit oikean sähköpostiosoitteesi tilausta tehdessäsi. Säästä saamasi tilausvahvistus asiakaspalvelun helpottamiseksi. Tilausvahvistus (kuitti) on myös takuutodistuksesi.Jos et ole saanut tilausvahvistusta 2 arkipäivän sisällä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

MAKSUEHDOT

Kun tilaat sivuiltamme www.chiquelle.com, suostut maksamaan sivuilla ilmoitetut ja näkyvät hinnat. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 25 %. Toimitus- ja maksukustannukset eivät sisälly hintoihin, vaan ne lisätään tullessasi kassalleHyväksymme maksamisen Visa- ja Mastercard-kortilla, Klarna laskulla ja Paypalilla. Tililtäsi ei veloiteta maksua ennen kuin tilaus on lähetetty varastoltamme.

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.
  • Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Hinnat

Kaikki Chiquelle.com:ssa ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n 25%.

Tilaaminen

Chiquelle tekee ilmoituksen poliisille tapauksista, joissa tilaus on tehty henkilön nimellä ilman kyseenomaisen henkilön suostumusta, ja muuten jos Chiquelle kärsii taloudellista vahinkoa. Chiquelle pidättää oikeuden muuttaa kuvia sekä korjata vääriä hintoja kaikissa tilauksissa ja alennusmyynneissä. Jos hinta on selvästi väärä, voi tämä pakottaa Chiquellen peruuttamaan tilauksen ja palauttamaan maksetun summan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä voidaan tehdä milloin tahansa.Reklamaatioehdot ja peruuttamisoikeus

On tärkeää, että tarkistat vastaanottaessasi toimituksen, että tuotteet eivät ole vahingoittuneita, ja että ne ovat oikeat tilaamasi tuotteet. Jos vastaanotat toimituksesi ja huomaat, että tuote ei ole tilaamasi, tai että tuote on vahingoittunut, tulee sinun ottaa meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa. Kaikki reklamaatiot on tehtävä kirjallisesti joko sähköpostitse osoitteeseen customercare@chiquelle.com, tai käyttämällä yhteydenottolomaketta yhteydenotto-sivullamme. Ilmoitathan meille tilausnumerosi ja syyn reklamaatioon, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja kerromme miten palautat tuotteen. Chiquellelle palautettavia vahingoittuneita tuotteita on kohdeltava kuin ne olisivat virheettömiä. Kaikissa palautuksissa on erittäin tärkeää, että tuote pakataan huolellisesti niin, että se ei voi vahingoittua.

Jos palautuneessa tuotteessa ei ole vikaa eikä se ole virheellinen, veloitamme palautustoimituskustannukset, jotka ovat 15 EUR/palautus. Chiquellella on oikeus korvata vahingoittunut tuote virheettömällä samalla mallilla. Jos tuotetta ei enää ole saatavilla, maksamme asiakkaalle täyden tilauksen arvon takaisin. Yksityisasiakkailla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Oikeus on voimassa vain, kun tuote ja sen alkuperäispakkaus palautetaan samassa kunnossa kuin ne olivat paketin vastaanottaessa. Asiakas maksaa palautusrahtikustannukset. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen yhteydessä, Chiquelleen tulee ottaa yhteyttä 14 päivän sisällä.

Henkilötiedot

Tehdessäsi tilausta säästämme joitakin henkilötietojasi pystyäksemme toimittamaan tilauksesi. Chiquelle käsittelee kaikkia henkilötietoja luottamuksellisesti, ja mitään henkilötietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle. Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi, ja jos tietosi ovat virheellisiä voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista.Kuljetusvauriot

Jos tuotteesi on vaurioitunut kuljetuksessa, tulee vaurio välittömästi ja viimeistään 7 päivän sisällä ilmoittaa kuljetusliikkeelle. Tämä koskee sekä näkyviä vaurioita että piilovaurioita. On erittäin tärkeää, että tarkastat huolellisesti pakettisi sen saapuessa. Kuljetusvaurio tulee ilmoittaa myös Chiquellelle 14 päivän sisällä.

Tuote

Chiquellella on oikeus muuttaa hintoja, ottaa käyttöön lisäkustannuksia, ja muuttaa tuotetietoja kuten tuotekuvia jatarjouksia ilman ennakkoilmoitusta. Tuotekuvat ja tuotetiedot vastaavat tuotetta niin paljon kuin mahdollista. Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin tuotetiedoissa ja tuotekuvissa, emmekä voi taata että kaikki kuvat vastaavat täydellisesti tuotetta. Kuvat saattavat olla erilaisia riippuen tietokoneesi väriasetuksista. Kuvat tarjotaan sellaisenaan, emmekä voi taata, että kuvat ovat täsmällisiä ja kattavia.

Virhevastuu

Chiquellen vastuu toimituksessa tapahtuvista virheistä rajoittuu myyntiehtoihin. Chiquelle ei ota suoraa tai epäsuoraa vastuuta esimerkiksi, mutta ei rajoittuen, seuraavista: yhteensopimattomuudesta,toimituksen viivästymisestä, seisonta-ajasta, tietojen häviämisestä,lisätyöstä tai muusta taloudellisestä tappiosta.

Force Majeure

Chiquelle ei vastaa virheistä tai kykenemättömyydestämme noudattaa sopimusehtoja, kun virheet tai kykenemättömyys johtuvat hallintamme ulkopuolella olevasta tapahtumasta.Tällainen tapahtuma voi olla valtion väliintulo, uusi/muutettu lainsäädäntö, kansalaislevottomuus, sota, tulipalo, tulva, työmarkkinoiden levottumuudet, kiellot, rajoitukset, sabotaasi, huonot rahtiolot, huono sää tai puutteelliset toimitukset tavaran toimittajilta, tai jos yritykseen kohdistuuu rikollista toimintaa.

Omistuksenpidätys

Kaikki tuotteet pysyvät Chiquellen omistuksessa kunnes täydellinen maksu on suoritettu.

Sovellettavuus

Näitä ehtoja sovelletaan silloin, kun ruotsalaiset tai muut sovellettavat lait, mm. kuluttajansuoja- ja etäsopimuslaki sisältäen kauppiaan suojan, eivät tarjoa ristiriidassa olevia ehtoja.

Valinnan vapaus

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan polisiille ja Chiquelle pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, jos epäilys petoksesta herää.